Over 30 års erfaring i branchen​

Grøn smiley fra Arbejdstilsynet​

Arbejdsgivernes garantiordning​

​Varmtvandsbeholdere og vekslere

Er det tid til et servicetjek på varmtvandsbeholderen, skal den udskiftes til en varmeveksler, eller er varmeveksleren blevet utæt eller uøkonomisk?

Hos Sanderum VVS har vi stor erfaring inden for varmtvandsbeholdere og varmevekslere og udfører både service, reparation og udskiftning af vandbeholderne.

Spar penge med en udskiftning til nyt

For langt de fleste boligejere er der penge at spare, hvis du udskifter en gammel varmtvandsbeholder eller varmeveksler ud med en ny og mere energibesparende beholder. Ligeledes er det vigtigt, at der foretages et servicetjek hvert andet eller tredje år, da dette kan have afgørende effekt på, om beholderen eller veksleren har en levetid på 10 eller 30 år.​

​Vores mangeårige erfaring i branchen sikrer dig et kvalitetssikkert arbejde, og vi rådgiver og vejleder gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig er bedst egnet til en varmtvandsbeholder eller en varmeveksler. Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og boligens opbygning.

Kontakt os gerne på telefon 66 17 67 77 eller på 40 16 77 70 for yderligere information, eller hvis du har brug for en erfaren VVS’er til et servicetjek eller en reparation.

Din garanti​

​Vi er medlem af Arbejdsgiverne ​og omfattet af garantiordningen

​Sanderum VVS​

Telefon: 66 17 67 77   |   Mobil: 40 16 77 70  |   E-mail: info@sanderum-vvs.dk

Åbningstider:

Mandag til Torsdag: 07:15 - 16:00

Fredag: 07:15 - 12:30