Over 30 års erfaring i branchen​

Grøn smiley fra Arbejdstilsynet​

Arbejdsgivernes garantiordning​

​Termostater​

Hos Sanderum VVS reparerer vi defekte radiatorventiler, ligesom vi også udskifter gamle eller defekte ventiler ud med nye, såfremt det ønskes eller er nødvendigt.

Nye trådløse termostater

Som noget af det nyeste på markedet inden for radiatorventiler, er det muligt at få monteret trådløs temperaturstyring i hele boligen.

Med trådløs temperaturstyring har du mulighed for at indstille alle termostaterne på én gang fra et kontrolsystem, der er placeret et centralt sted i hjemmet. Herfra kan du indstille alle radiatorerne og styre hvert enkelt rum til at varme lige præcis det antal grader, du ønsker, ligesom det er muligt at indstille termostaterne til natsænkning.​

Med denne type termostat får du ikke mindst en meget brugervenlig og bekvem løsning. Du får også en af de mest energirigtige løsninger, der kan være med til at styre boligens energiforbrug og dermed minimere varmeregningen.

Læs mere om trådløse termostater på

Danfoss’ hjemmeside her »

Du er mere end velkommen til at kontakte Sanderum VVS for yderligere information om trådløse termostater, eller hvis du har brug for akut udbedring af en defekt termostat.

Kontakt os på telefon 66 17 67 77 eller på 40 16 77 70.​​

Din garanti​

​Vi er medlem af Arbejdsgiverne ​og omfattet af garantiordningen

​Sanderum VVS​

Telefon: 66 17 67 77   |   Mobil: 40 16 77 70  |   E-mail: info@sanderum-vvs.dk

Åbningstider:

Mandag til Torsdag: 07:15 - 16:00

Fredag: 07:15 - 12:30